دستورپخت کیک شکلاتی نرم کافهها لو رفت | کیک شکلاتی خانگی با سادهترین روش در خانه | راز کیک شکلاتی پنبهای + ویدئو
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - راز کیک شکلاتی پنبهای را کشف کنید!
آیا از بافت خشک کیکهای شکلاتیتان خسته شدهاید؟ با این دستور پخت، کیکی با بافتی فوقالعاده نرم و لطیف خواهید داشت که در دهان آب میشود.
کیک شکلاتی پنبهای یکی از محبوبترین دسرهاست که با بافت نرم و پفکی و طعم دلنشینش، هر کسی را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده و گامبهگام، شما هم میتوانید این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
برای مایع کیک: آرد: 1 لیوان
شیر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
شکر: 1 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 پاکت
برای خیس کردن کیک: طرز تهیه مربا هویج | مربای هویجتو این بار با این رسپی درست کن که عطر و طعم و شفافیتش حرف نداره +ویدئو شیر یا شیر کاکائو: 1 لیوان
برای روی کیک: خامه فرم گرفته: 300 گرم
برای گاناش: خامه قنادی: 100 گرم
شکلات: 50 گرم
-
پنجشنبه ۲۰ دي ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸:۱۷
-
۷ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/692050/